+36 30 316 4064
info@tdsst.hu

Rólunk

A TDSST SARMATIA KFT.-t 2018. közepén alapítottuk, száz százalékban magyar tulajdonban működő vállalkozásként, mely a munka – és tűzvédelem területén elsősorban az építőiparra szakosodott.

Megalakulásunk előtt már több mint tíz éves építőipari, kivitelezési tapasztalat volt mögöttünk, széles kapcsolatrendszerrel, melyet sikerült olyan jól kamatoztatni, hogy már az első évben igen jelentős nettó árbevétellel büszkélkedhettünk, melyet elsősorban szakmailag jól képzett kollégáinknak köszönhettünk.

Társaságunk jelenleg 10 fő, jórészben több nyelven is beszélő, építőipari és üzembiztonsági tapasztalatokkal rendelkező munkavédelmi szakemberrel dolgozik folyamatosan.

Építőiparban eltöltött éveink során sok tapasztalatra tettünk szert, melyből folyamatosan tanultunk, ezért 2019. végén úgy döntöttünk, hogy szélesítjük szolgáltatási palettánkat egy olyan tevékenységgel, mely szorosan kapcsolódik a munkavédelemhez és az építőiparhoz.

Társaságunk fontosnak tartja és nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is, ennek köszönhetően került beszerzésre precíziós közműkutató rendszerünk, mellyel 2020. január óta, megrendelőink maximális megelégedettsége mellet folyamatosan szolgáltatunk.

A jövőre nézve fontos cél a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása, lehetőség szerinti növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése.

A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme a minőségi színvonalú szolgáltatás, melyre megbízható szakembereink és cégvezetésünk a garancia.

Deák Levente - ügyvezető

Play Video
peterteszary.com
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram