+36 30 316 4064
info@tdsst.hu

Adatkezelési tájékoztató

Jelen weboldal üzemeltetője, a TDSST SARMATIA Kft. tájékoztatja felhasználóit, az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról:

Az adatkezelő adatai:

  • Cég neve: TDSST SARMATIA Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Székhelye: 5461 Tiszaföldvár, Döbrei János út 117.
  • Adószáma: 26381839-2-16
  • Cégjegyzék száma: 1- 09-018070
  • Képviseli: Deák Levente – ügyvezető

Kezelt adatok:

Tájékoztatjuk, hogy weblapunk legtöbb oldalát megtekintheti anélkül, hogy bármiféle személyes adatot, vagy információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon viszont fellelhető olyan szolgáltatás is, melynek igénybevételéhez szükség van egyes személyes adatainak megadására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat az oldal üzemeltetője bizalmas adatokként kezeli és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

Kérésére a weboldal üzemeltetője minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatoktól, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti azok módosítását és törlését. A fentiektől eltérő adatkezelést, az oldal üzemeltetője kizárólag az ügyfél hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvény által meghatározott esetekben adhatja ki annak adatait harmadik személynek.

Adatbiztonság:

A TDSST SARMATIA Kft. garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályok betartásával kezeli. A hatályos törvényi előírások alapján személyes adatnak minősül minden olyan meghatározott (azonosított, vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkoztatható következtetés.

Irányelveink röviden:

  • A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki az ügyfél írásbeli hozzájárulása nélkül
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényben lévő magyar jogszabályok szerint végezzük

Amennyiben bármi kérdése merülne fel az adatkezeléssel kapcsolatban, melyre jelen oldalon nem kapott választ, keressen bennünket elérhetőségeinken.

peterteszary.com
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram