+36 30 316 4064
info@tdsst.hu

Munka, - tűzvédelmi szolgáltatás

Statisztikák alapján az építőipar az egyik legveszélyesebb ágazat, ahol a legtöbb súlyos és halálos kimenetelű baleset történik, ezért ezen a területen kiemelten fontos a prevenció!
Munkavédelem - árkok
Tapasztalt, szakképzett munkavédelmi szakember(ek) folyamatos jelenlétével, és közreműködésével, az építkezéseken előforduló munkabalesetek száma minimálisra csökkenthető!
Munkavédelmi határolók

Cégünk egy magyar tulajdonban lévő szolgáltató kft., melynek fő profilja a munka, -és tűzvédelem, azon belül is a kivitelezési koordináció, melyet kollégáinkkal, kivitelezésben szerzett sokéves tapasztalataira alapoztunk meg.
Korábbi munkáink során, több, nagyobb volumenű beruházáson láttuk el bejelentett munkavédelmi koordinátori feladatokat,
melyek között szerepel: 

  • SAMSUNG - Jászfényszaru,
  • HENKEL - Körösladány,
  • NESTLÉ - PURINA - Bük,
  • MCS Vágóhíd - Mohács,
  • BUNGE - Martfű,
  • SKI - HYUNDAI - Komárom,
  • INZI CONTROLS HUNGARY - Komárom,
  • FLEX FILM EUROPA - Rétság, 
  • GUARDIAN GLASS - Orosháza,

de számos bevásárló központ, budapesti szálloda és egyéb kivitelezéseken is részt vettünk kollégáinkkal.

Az építőipari kivitelezések egyik kötelező eleme a precízen és specifikusan kidolgozott biztonsági és egészségvédelmi terv!

Munkatársaink, építőiparban jártas, többnyire angol nyelvtudással rendelkező, tapasztalt munkavédelmi szakemberek, akik számára fontos az, hogy az általuk koordinált és felügyelt területeken, maximálisan megvalósuljanak az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételei, mind műszakilag, mind folyamatos tájékoztatás és felügyelet formájában.

Jelenlegi munkáink mellet rendelkezünk szabad kapacitással, akár több szakember napi szintű jelenlétével és vállaljuk építkezések, kivitelezések teljes körű munkavédelmi felügyeletét, oktatások megszervezését, - lebonyolítását, dokumentációk elkészítését, minden esetben az érvényben lévő magyar jogszabályokhoz harmonizálva megrendelőink igényeit.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődésüket, és igénybe vennék szolgáltatásunkat, keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken és kérjék részletes árajánlatunkat!

Építési munkavédelem
Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődésüket, és igénybe vennék szolgáltatásunkat, keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken és kérjék részletes árajánlatunkat!
peterteszary.com
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram